Nyheter Bolaget byter namn

Bolaget byter namn till DONE

Printon som startades 2000 med att sälja systemtjänster för grafisk produktion byter namn till Done.

Resan med att hitta ett nytt namn påbörjades redan hösten 2004 i samband med förvärvet av Scarena produktion. Strategin har förändrats till en tjänste och systemleverantör av kvalitetssäkrad grafisk produktion vilket har resulterat i brister gällande identifieringen av varumärkena Printon/Scarena.

I och med att Printon´s förvärv av Done international och Text & Rubrik i november 2006 så intensifierades jakten på nytt namn.

Vi har letat under 2 års tid och äntligen fick vi ett namn som väl beskriver hur vi agerar internt och hur vi vill uppfattas av våra kunder och samarbetspartners. Vi får saker genomförda i tid med hög kvalité, säger Henrik Kihlberg VD på nya Done.

Det känns fantastiskt att Done får leva vidare och samtidigt bli en stark satsning på den grafisk marknaden, säger Rolf Tilstam en av Done´s grundare.

Done kommer bestå av Printon, Scarena och Done. Text & Rubrik kommer forsatt verka under sitt nuvarande varumärke. Den nya gemensamma hemsidan www.done.se tillsammans med en nystart på den grafiska profilen kommer lanseras den 22 Januari 2007.

Done kommer efter sammanslagningen vara en av de ledande leverantörerna av grafiska tjänster och system på den Nordiska marknaden. Bolaget planera att under 2007 omsätta dryga 90 miljoner och ha ca 50 anställda. Den nya organisationen kommer har ca 1000 kunder i segmenten företag, byråer, förlag och tryckerier.

Kommentarer (0)