Nyheter DONE förvärvar Grafit

Grafit Media i Västerås förvärvas

Done Management and Systems AB förvärvade Grafit, den 19 juni från Arvid Svensson, i samband med noteringen på First North. Done har sedan förvärvet flyttat delar av verksamheten till bolagets lokaler i Stockholm. Från årsskiftet byter vi namn på Grafit Media och Kommunikation AB till Done Production AB, Västerås.

I ett led att samla hela koncernen under ett varumärke är det en naturlig utveckling att byta namn på verksamheten i Västerås. Vår förankring bland kunder och personal i Västeråsregionen gör den placering till ett strategiskt viktigt område för Done. Vår största kund är Forma som till stor del befinner sig i denna region. Den utveckling vi ser av nya företag i Västerås regionen och deras behov av resurser för marknadskommunikation är en intressant tillväxt marknad för Done.

Genom sammanslagningen av Grafit och Done har vi i Västerås ökat vårt utbud av produkter och tjänster för att bättre kunna svara mot de lokala kundernas behov. Vi erbjuder system, för effektiv marknadskommunikation och har större resurser på layout och originalproduktion. Vi erbjuder även Print Management tjänster och där med fokus på Print on Demand och Storformat i små snabba upplagor.

Kommentarer (0)