Nyheter Done får ny VD

Henrik Andreasson ny VD

Styrelsen för Done Management and Systems AB har idag utsett Henrik Andreasson till verkställande direktör

Henrik Andreasson

Henrik Andreasson har varit tillförordnad VD sedan 23 februari och varit verksam i bolaget sedan september 2008 bl.a. som vVD och COO. Bolaget har under denna period mer än fördubblat sin omsättning och fyrdubblat resultatet vilket uppgick till 176 respektive 23 MSEK 2011.

– ”Jag är mycket glad över att ha utsetts till permanent VD för Done. Done har under den senaste treårsperioden haft en spännande utveckling där bolagets förflyttning från traditionell till digital media har varit den centrala drivkraften. Denna förflyttning har skett både genom att utveckla den befintliga verksamheten och genom att addera intressanta bolag genom förvärv. Det finns goda möjligheter att fortsätta denna utveckling av verksamheten och jag ser stort fram emot att leda bolaget i denna resa”, säger Henrik Andreasson.

– ”Att utse Henrik till VD är ett mycket naturligt val. Henrik har haft en central roll i bolagets fina utveckling de senaste åren och är väl etablerad för att fortsätta detta arbete”, säger Dones styrelseordförande Joachim Berner.

 

Kommentarer (0)