Karriär Kundansvarig säljare

Kundansvarig säljare

I rollen som säljare blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer. Den viktigaste delen kommer att vara nyförsäljning och du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder. Troligtvis kommer du att arbeta med stora kunder och projekt där uppdragen varierar mellan allt från POS/retail, kataloger och annonser till e-DR, banners och appar.

Tjänsten innebär eget ansvar för kundstock, budget och kundrelationer. Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus.

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av försäljning mot större marknadsavdelningar. Du vet vad en produktionsbyrå är och vad det innebär för positioneringen bland övriga aktörer på marknaden. Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper inom kommunikation/media/grafisk produktion.

Som person är du driven, kreativ, lyhörd och har goda ledaregenskaper. Du är duktig på att koordinera samt är noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare som är van att ta eget ansvar och kunna se affärsmöjligheter. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar samt ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Nordens mest framgångsrika produktionsbyrå.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö! Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Rekryteringen pågår nu och du är välkommen med din ansökan. Läs mer och ansök här.

Vi vill ha din ansökan senast den 12 december.

Kommentarer (0)