Lediga jobb Kan du göra skillnad

Operativ projektledare

Done är en av Nordens ledande produktionsbyråer. Vi har en historia inom traditionell media, samtidigt erbjuder vi tjänster inom det digitala segmentet och producerar taktisk marknadskommunikation för flera av Nordens mest kända varumärken. Done utgör en del av Nordkomkoncernen som totalt har cirka 150 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi söker nu en operativ projektledare som engagerat leder den dagliga affären, dialogen och produktionen med våra kunder. Du kommer att arbeta med stora, spännande kunder och projekt där uppdragen varierar mellan allt från POS till kataloger, annonser, bannrar, appar etc.

Du som söker vet vad som är viktigt i det dagliga arbetet på en produktionsbyrå. Kunskapen har du skaffat dig i branschen, kanske jobbar du på en annan byrå idag. Vi ser att du har lika stor säkerhet, oavsett om det rör tryckt media eller digitala plattformar och du hanterar vant hela projektflödet, från planering till att operativt genomföra och driva projekt.

Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och se till att saker blir gjorda, genom att leda både kollegor och leverantörer genom projekten. För att lyckas i arbetet har du god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus.

Som operativ projektledare på Done vill vi att du har ledaregenskaper, arbetar strukturerat och stöttar samt motiverar dina medarbetare. Du har stenkoll på tidplaner, budgetering av projekt och kundens krav. Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligen som muntligen är ett krav. Har du rätt ambition ger vi dig en unik chans att få vara med och bygga vidare på Nordens mest framgångsrika produktionsbyrå.

Rekryteringen pågår nu och du är välkommen med din ansökan. Läs mer och ansök här.

Kundansvarig säljare

I rollen som säljare blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer. Den viktigaste delen kommer att vara nyförsäljning och du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder. Troligtvis kommer du att arbeta med stora kunder och projekt där uppdragen varierar mellan allt från POS/retail, kataloger och annonser till e-DR, banners och appar.

Tjänsten innebär eget ansvar för kundstock, budget och kundrelationer. Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus.

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av försäljning mot större marknadsavdelningar. Du vet vad en produktionsbyrå är och vad det innebär för positioneringen bland övriga aktörer på marknaden. Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper inom kommunikation/media/grafisk produktion.

Som person är du driven, kreativ, lyhörd och har goda ledaregenskaper. Du är duktig på att koordinera samt är noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare som är van att ta eget ansvar och kunna se affärsmöjligheter. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar samt ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Nordens mest framgångsrika produktionsbyrå.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö! Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Rekryteringen pågår nu och du är välkommen med din ansökan. Läs mer och ansök här.

Vi vill ha din ansökan senast den 12 december.

Vi har alltid en ledig plats för rätt person

Här hittar du de tjänster vi söker just nu, men även om du inte hittar ditt jobb här, hör av dig! Berätta för oss hur du kan göra en modern produktionsbyrå ännu bättre. Vill du skicka in en spontansökan och dela med dig av ditt CV så gör du det här.

Välkommen!