Karriär Operativ projektledare

Operativ projektledare

Done är en av Nordens ledande produktionsbyråer. Vi har en historia inom traditionell media, samtidigt erbjuder vi tjänster inom det digitala segmentet och producerar taktisk marknadskommunikation för flera av Nordens mest kända varumärken. Done utgör en del av Nordkomkoncernen som totalt har cirka 150 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi söker nu en operativ projektledare som engagerat leder den dagliga affären, dialogen och produktionen med våra kunder. Du kommer att arbeta med stora, spännande kunder och projekt där uppdragen varierar mellan allt från POS till kataloger, annonser, bannrar, appar etc.

Du som söker vet vad som är viktigt i det dagliga arbetet på en produktionsbyrå. Kunskapen har du skaffat dig i branschen, kanske jobbar du på en annan byrå idag. Vi ser att du har lika stor säkerhet, oavsett om det rör tryckt media eller digitala plattformar och du hanterar vant hela projektflödet, från planering till att operativt genomföra och driva projekt.

Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och se till att saker blir gjorda, genom att leda både kollegor och leverantörer genom projekten. För att lyckas i arbetet har du god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus.

Som operativ projektledare på Done vill vi att du har ledaregenskaper, arbetar strukturerat och stöttar samt motiverar dina medarbetare. Du har stenkoll på tidplaner, budgetering av projekt och kundens krav. Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligen som muntligen är ett krav. Har du rätt ambition ger vi dig en unik chans att få vara med och bygga vidare på Nordens mest framgångsrika produktionsbyrå.

Rekryteringen pågår nu och du är välkommen med din ansökan. Läs mer och ansök här.