Nyheter DONE förlänger betydelsefullt avtal

Studieförbundet Vuxenskolan har tecknat ett nytt 3-årsavtal

Done har tecknat ett nytt 3-årsavtal med Studieförbundet Vuxenskolan. Avtalet omfattar leverans av bland annat systemlösningar för annonshantering och produktion av Studieprogram online. Värdet på affären beräknas till ca 4 MSek på 3 år.

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. Varje år deltar över en halv miljon deltagare i SVs 53.000 studiecirklar. Dessutom arrangerar SV mer än 30.000 kulturarrangemang varje år.

– Eftersom Studieförbundet Vuxenskolan finns i hela landet med över 250 lokala kontor, behöver vi flexibla verktyg för print-on-demand-tjänster. Vi upplever att vi tillsammans med Done fått bra förutsättningar att ge detta stöd och att utveckla de verktyg som ska underlätta en gemensam grafisk profil i vår externa kommunikation, säger Per Gustafsson, Marknadschef, Studieförbundet Vuxenskolan.

– Vi är tacksamma för förtroendet vi fått att säkerställa kommunikationen av Studieförbundet Vuxenskolans varumärke i en komplex geografiskt spridd organisation. Affären är ytterligare ett bevis på att Dones systemlösningar levererar stort värde utifrån en central marknadsavdelnings behov och ett användarperspektiv.

Kommentarer (0)