PressmeddelandeNytt kundavtal

Telia väljer systerbyråerna Done Production och Ottoboni

Efter en omfattande upphandling under hösten har Telia valt systerbyråerna Ottoboni och Done Production som nya partners. Tillsammans med övriga upphandlade byråer kommer Ottoboni och Done Production bidra med kompetens inom den riktade kommunikationen såsom digital marknadsföring, produktkommunikation, DM, DR och CRM.

– Det digitala området blir allt viktigare och med våra nya partners kan vi flytta fram våra positioner. Vår ambition är att vara bäst i klassen inom digital marknadsföring. Genom att fokusera på färre byråer kan vi ge en mer samlad bild av vårt varumärke, säger Niclas Angergård marknadschef på Telia.

– Vi är både glada och stolta över det förtroende Telia visar oss. Det tycker jag bevisar att Done Productions förutsägbara och budgeterbara produktionsbyråerbjudande ligger helt rätt i tiden, säger Andreas Johansson, byråchef på Done Production.

– Det är inspirerande att Telia har en så tydlig ambition för sin digitala marknadsföring och delar Ottobonis uppfattning om de digitala kanalernas betydelse, säger Daniel Bernehjält, byråchef på Ottoboni.

Done Production och Ottoboni ingår som två affärsområden i Nordkom – en koncern som erbjuder tjänster till kommunikationsintensiva marknadsavdelningar.

 

För mer information, kontakta
Andreas Johansson på 070-68 38 005
Daniel Bernehjält på 070-796 11 68 eller besök ottoboni.se

Niclas Angergård på 072-564 64 20 eller besök Telias nyhetsrum nyheter.telia.se.

 

Kommentarer (0)