Nyheter Årsredovinsning tävlar

Uppsalahems årsredovisning tävlade i Svenska Publishingpriset

Bland många hundra tävlande nominerade Svenska Publishingpriset ett antal bidrag inom varje kategori. Uppsalahems årsredovisning för 2011 placerade sig som tvåa bland de fem finalisterna inom kategorin Årsredovisningar – organisation.

”- Det är så klart jätteroligt att vår årsredovisning, som så många internt lagt mycket tid och energi på, lyfts fram och går till final i Publishingpriset” säger Mikael Rådegård, vd Uppsalahem.

Uppsalahem 2011Produktionen av årsredovisningen har projektletts internt hos Uppsalahem och tagits fram i samarbete med produktionsbyrån Done Production och reklambyrån Kärnhuset. Uppsalahems årsredovisning riktar sig till en bred målgrupp och ska vara lättillgänglig för alltifrån banker och ratingbolag till allmänhet och kunder. Publikationen lanserades digitalt i slutet av mars och trycksaken i april 2012.

Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med 15 600 bostäder (inklusive Studentstaden) runt om i Uppsala. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos Uppsalahem i områden som Luthagen, Sävja, Kvarngärdet, Kåbo och Gottsunda. Uppsalahem har cirka 260 anställda och omsätter närmare en miljard kronor.

Kommentarer (0)